Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Τρίτη ανεβαίνει ο ρυθμός

Από Τρίτη ανεβαίνει ο ρυθμός
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 21:30

Η πρώτη μέρα προετοιμασίας στην Ισπανία ήταν η σημερινή (28/11) για τον Ολυμπιακός, αλλά το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό λόγω και του ταξιδιού.

Από αύριο θα ανέβει ο ρυθμός. Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ: «Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στη Μάλαγα κι από εκεί αναχώρησε οδικώς για την Εστεπόνα, η οποία θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας για τις επόμενες μέρες.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον ισπανικό Νότο, στο προπονητικό κέντρο Arroyo Enmedio, σε άψογες καιρικές συνθήκες.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του αφιέρωσαν το πρόγραμμα στην ενεργοποίηση των παικτών μετά το ταξίδι, σε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις κινητικότητας, ώστε από Τρίτη (29/11) να ανέβουν οι ρυθμοί.

Η προπόνηση κίνησε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε αυτήν. Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή στην Ανδαλουσία ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά, απέναντι σε Χάντερσφιλντ (1/12) και Σταντάρ Λιέγης (4/12)».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης