Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Θρύλος «έλιωσε» τη Γιουβέντους στον Ναό! (video)

Όταν ο Θρύλος «έλιωσε» τη Γιουβέντους στον Ναό! (video)
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 12:40

Στην επιστολή αποχώρησης του από τη Γιουβέντους, ο Αντρέα Ανιέλι χαρακτήρισε ως έδρα φόβητρο το «Γ. Καραϊσκάκης», του Ολυμπιακού. Και με αφορμή αυτό, σας θυμίζουμε τη σπουδαία νίκη (1-0, Κασάμι 35’) του Θρύλου επί της «Γιούβε», το 2014 στον Ναό, για το Champions League.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91’ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85’ Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69’ Αφελάι)

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77’ Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57’ Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87’ Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα

Θυμηθείτε το ματς:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Ναυάγιο» Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

«Ναυάγιο» Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Πρότεινε να μοιράσει χρήματα του solidarity στην Super League 2. «Ο ρόλος της ομοσπονδίας είναι διαμεσολαβητικός, η UEFA έχει ορίσει που θα πηγαίνουν τα 3,4 εκατομμύρια», τόνισε ο Καραπαπάς. Διαφώνησαν και οι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.