Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπλόκο» του Αγραφιώτη στον Μπένετ για δεκάδες χιλιάδες λόγους

«Μπλόκο» του Αγραφιώτη στον Μπένετ για δεκάδες χιλιάδες λόγους
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 10:29

Μυαλό δεν βάζουν στην ΕΠΟ, πρώτα ο Μπαλτάκος και μετά ο Μπένετ. Όμως, υπάρχουν κάποιοι που φροντίζουν να χτυπάνε τα «καμπανάκια» για να μην νομίζουν ότι δεν τους βλέπουν! Ένας από αυτούς είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος στη χθεσινή (29/11) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας μπλόκαρε τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ για δεκάδες χιλιάδες λόγους. Παράλληλα, υποχρέωσε να εκθέσουν τον Άγγλο αρχιδιαιτητή τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης όσο και το μέλος της ΕΕ Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Αιτία αποτέλεσε επιστολή του Μπένετ με εισηγήσεις που κοστολογούνταν δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «παρανοϊκό» το ποσό των 75.000 ευρώ που πρότεινε ο πρόεδρος ΚΕΔ για αγορά δέκα συστημάτων ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των διαιτητών.

Το ποσό έκανε μεγάλη εντύπωση και στον Γιώργο Χατζησαρόγλου που πιστοποίησε πως το 2019 τα ίδια συστήματα τα είχε προμηθευτεί η ΕΠΟ με 2.500 ευρώ το ένα και τώρα το κόστος του καθενός έφτανε στις 7.000 ευρώ, σύμφωνα με τον «Άγγλο ασθενή, πρώην συνεργάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ». Έτσι η πρόταση του Μπένετ απορρίφθηκε.

Ομολογία ότι αγνοεί τις υποδείξεις του!

Στις αιτιάσεις του Τάκη Αγραφιώτη για την άκαιρη εισαγωγή του θέματος προς συζήτηση και για το γεγονός πως τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν είχαν στα χέρια τους την σχετική εισήγηση για να μπορούν να τοποθετηθούν, ο κ. Μπαλτάκος ψέλλισε κάτι « κι εμείς χθες την πήραμε», χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορεί να εξηγήσει πως γίνεται να έχει αποστείλει την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης στις 25 Νοεμβρίου, η επιστολή Μπένετ να φτάνει στην ΕΠΟ ( στον Φιλιππούση) στις 28 Νοεμβρίου το βράδυ ( έτσι ειπώθηκε), να εισάγεται για συζήτηση στις 29 Νοεμβρίου χωρίς κανένα μέλος της ΕΕ να γνωρίζει το περιεχόμενο της και κατά την Μπαλτάκεια λογική «ε, τι να κάνουμε, τους το έχουμε πει τόσες φορές να είναι συνεπείς με τις ημερομηνίες, αλλά δεν μας ακούνε».

Πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται να έχει «στη δούλεψη του» ΚΕΔ που εξακολουθεί και αγνοεί τις υποδείξεις του για το πώς πρέπει να λειτουργεί σε σχέση με τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, τι υποχρεώσεις ενημέρωσης έχει, τι προθεσμίες χρειάζεται να τηρεί!

«Έχεις δίκιο κύριε Αγραφιώτη, θα έπρεπε να γνωρίζουν τα μέλη τα όσα ο κ. Μπένετ εισηγείται» έλεγε και ξανάλεγε ο Μπαλτάκος, αλλά αντί να παγώσει τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης βρήκε πάτημα «στα σεμινάρια που πρέπει να διεξαχθούν αρχές Δεκεμβρίου» και πέρασε τις παλαβομάρες του Μπένετ, ενώ ήταν σαφές πως επίτηδες η επιστολή Μπένετ έφτασε στην ΕΠΟ παραμονή της συνεδρίασης, ακριβώς για να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης και με την επίκληση της διεξαγωγής των σεμιναρίων « να κλείσει γρήγορα και χωρίς αντιδράσεις του θέμα».

Το «δίκιο» πάντως του κ. Αγραφιώτη αναζητείται ακόμη και δεν φαίνεται εύκολο να βρεθεί με την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ της ...εξυγίανσης! Αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον πλανήτη.

Από όλα αυτά αναδείχθηκε, για ακόμη μια φορά, το απίστευτο οργανωτικό μπάχαλο της ΕΠΟ με τον Τάκη Μπαλτάκο να παριστάνει ότι προεδρεύει στην Ομοσπονδία και τον Ιάκωβο Φιλιππούση να διευθύνει το ουσιαστικό μέρος των συζητήσεων και να «εξηγεί» στους προέδρους των ΕΠΣ που τυγχάνει να είναι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής «τα μυστικά της επιστολής του Μπένετ», με την οποία ο τύπος που έχει ιδιοποιηθεί ( με τις πλάτες της εξυγίανσης) τον ρόλο του προέδρου της ΚΕΔ έθετε στην Εκτελεστική Επιτροπή σειρά ζητημάτων για να ικανοποιηθούν με συνολικό κόστος δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης