Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βραζιλιάνοι: «Τελειωμένο του Ροντινέι, πάει Ελλάδα»

Βραζιλιάνοι: «Τελειωμένο του Ροντινέι, πάει Ελλάδα»
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 11:35

Το θέμα του Ροντινέι μοιάζει να είναι τελειωμένο για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα έτσι το παρουσιάζουν οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι παρακολουθούν στενά, διά ζώσης, την υπόθεση με το μέλλον του έμπειρου μπακ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, λίαν συντόμως θα βάλει και επίσημα την ερυθρόλευκη ριγωτή και θα πιάσει λιμάνι. Συνεχίζονται τα σενάρια από τη Λατινική Αμερική, για τον 30χρονο δεξιό μπακ και τον Ολυμπιακό.

Νέες πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από την πατρίδα του έμπειρου ακραίου αμυντικού, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και ο ποδοσφαιριστής βαδίζουν ολοταχώς σε… «γάμο», έτοιμοι να ενωθούν με μεταγραφή. Ο Θρύλος έχει ξεχωρίσει εδώ και λίγο καιρό τον Ροντινέι και θεωρεί ότι με την προσθήκη του και τους Ανδρούτσο και Βρουσάι, ως εναλλακτικές, μπορεί να έχει την κάλυψη την οποία χρειάζεται, στη συγκεκριμένη θέση.

Με το θέμα της μεταγραφής του Ροντινέι ασχολούνται καθημερινά στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, αναφέρονται ολοένα και πιο συχνά, ότι το θέμα είναι «τελειωμένο». Το ίδιο κάνουν και σήμερα, νέα δημοσιεύματα από τη χώρα της σάμπα. Τονίζουν ότι η πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός τον καλύπτει απόλυτα, ενώ τον δελεάζει και η προοπτική του πρωταθλητισμού εδώ, καθώς και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μένει να φανεί τι εξέλιξη θα έχει η υπόθεση, η οποία «τρέχει».

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης