Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γκολ-«ποίημα» του Φορτούνη που δεν πρέπει να χάσετε! (video)

Το γκολ-«ποίημα» του Φορτούνη που δεν πρέπει να χάσετε! (video)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 13:20

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του τον -κατά γενική ομολογία, πλην «εξυγιαντών» που μισούν κάθε τι «ερυθρόλευκο»- καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών! Τον Κώστα Φορτούνη. Ο οποίος κάθε μέρα που περνά, δείχνει να επιστρέφει ολοένα και πιο κοντά, στα δικά του, υψηλά στάνταρ! Στα υψηλά στάνταρ ποιότητας και… ποδοσφαιρικής μαγείας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έβαλε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ένα πραγματικά πανέμορφο γκολ, «τσιμπώντας» την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο δίτερμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ένα γκολ, το οποίο πραγματικά… ξετρέλανε όλους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι το πανηγύρισαν δεόντως. Γεγονός που δείχνει ξανά το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, το οποίο φυσικά με τέτοια γκολ… ενισχύεται!

Αυτό είναι το γκολ-«ποίημα» του Φορτούνη που δεν πρέπει να χάσετε… Τι έβαλε ο άνθρωπος… Ένα γκολ πραγματικά… α λα Φορτούνης!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών

Ο Μπαλτάκος το ανακοίνωσε το καλοκαίρι, όμως την Τρίτη (29/11) ζήτησε να το εγκρίνουν, ενώ κανείς δεν ήξερε πόσα θα εισπράξει η Ομοσπονδία από την πρώτη θέση στο Nations League.