Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 13:36

Χωρίς προηγούμενο είναι όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, την Τρίτη 29/11, σχετικά με το πριμ των διεθνών παικτών για την πρώτη θέση στο Nations League. Είχαμε το απόλυτο μπάχαλο (και λίγα γράφουμε!)

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος το ανακοίνωσε τον Ιούνιο, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και νομίζοντας ότι τα ξέρει όλα, όμως την Τρίτη (29/11) ζήτησε να το εγκρίνουν στο συμβούλιο της ομοσπονδίας, επειδή οι διεθνείς πιέζουν να εισπράξουν ένα καλό ποσό. Με άλλα λόγια, έτρεχε και δεν έφτανε! Και η... αποθέωση του μπάχαλου; Κανείς δεν ήξερε πόσα θα εισπράξει η Ομοσπονδία από την πρώτη θέση στο Nations League.

«Πως γίνεται να εγκρίνουμε τώρα κάτι που έχει ήδη κοινοποιηθεί στους παίκτες χωρίς καν να ρωτηθούμε, έστω δια το τυπικό της ιστορίας;» αναρωτήθηκε ο Αγραφιώτης, «ε, να το κάνουμε τώρα» ήταν η απάντηση Μπαλτάκου, ο οποίος, όπως γίνεται πάντα όταν κάποιος δεν πληρώνει από την τσέπη του, υποσχέθηκε ότι του ήρθε στο κεφάλι εκείνη την ώρα και τώρα οι ποδοσφαιριστές (με το δίκιο τους) ζητάνε « ένα καλό ποσό μπροστά (ακούγεται για 500.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα όταν ξεκινήσουν οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Η είδηση στην περίπτωση δεν ήταν η προσωπική απόφαση Μπαλτάκου να υποσχεθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές, αλλά το γεγονός πως κανένας στην ΕΠΟ δεν γνώριζε πόσα θα εισπράξει η Ομοσπονδία από την πρώτη θέση στο Nations League, ώστε να γνωρίζουν πόσα θα μείνουν στην ΕΠΟ και πόσα θα εισπράξουν οι ποδοσφαιριστές (προ ή μετά φόρων;).

«Είπες 1.250.000 τώρα και άλλα τόσα στο τέλος της διοργάνωσης» έλεγε ο Μπαλτάκος, « όχι, τα λεφτά είναι τώρα 1.250.000 και άλλα τόσα στο τέλος της διοργάνωσης» απαντούσε ο Φιλιππούσης, «να ρωτήσουμε στον Διευθυντή Οικονομικού» αντέτεινε ο Μπαλτάκος, ο Διευθυντής την είχε κοπανήσει από τη συνεδρίαση, τον βρήκαν στο τηλέφωνο κι έγινε ο κακός χαμός «για το πόσα είπε, πόσα κατάλαβε, πόσα πραγματικά θα εισπράξει η ΕΠΟ και πως κατανέμονται».

Μέχρι που ο Διευθυντής Οικονομικών αναγκάστηκε ο άνθρωπος να δηλώσει «mea kulpa» για να γλιτώσει ο πρόεδρος από το «πανηγύρι» που είχε στηθεί στην αίθουσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης