Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένοντας τα επίσημα για Ροντινέι

Αναμένοντας τα επίσημα για Ροντινέι
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 11:10

Το θέμα Ροντινέι δείχνει να είναι σε πλήρη εξέλιξη και πλέον αναμένουμε τα… σπουδαία. Τα επίσημα, που λέμε. Ο Ολυμπιακός δείχνει πλέον να είναι «αγκαλιά» με τον έμπειρο δεξιό μπακ, αφού… βοά ο τόπος. Χθες Τετάρτη 30/11 έγραψε και το ESPN για το θέμα. Και όταν το ESPN ασχολείται, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπάρχουν και πολλά προς… αμφισβήτηση.

Επομένως, η υπόθεση δείχνει πλέον να έχει μπει σε αντίστροφη μέτρηση. Ο Βραζιλιάνος άλλωστε δεν μπορεί να παίξει άμεσα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί, βεβαίως να μπει στις προπονήσεις και να αρχίσει άμεσα να δουλεύει με τη νέα του ομάδα και να μπει για τα καλά στο κλίμα, από νωρίς. Ούτως ώστε όταν θα έχει πλέον το ΟΚ, να πάρει θέση στην ενδεκάδα, στα επίσημα ματς, να είναι έτοιμος.

Πρώτα, βέβαια, θα χρειαστεί ξεκούραση. Ο Ροντινέι έπαιζε με τη Φλαμένγκο συνεχώς από τον περασμένο Γενάρη και σταμάτησε μόλις πριν από ελάχιστες ημέρες. Είναι λογικό, λοιπόν, ο έμπειρος δεξιός μπακ να χρειαστεί μερικές ημέρες μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις. Να «αδειάσει» και το μυαλό του. Και στη συνέχεια να πιάσει λιμάνι και να αρχίσει ξανά τη δουλειά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δείξε παιδί μου πράγματα

Δείξε παιδί μου πράγματα

Ευκαιρία σημαντική, για όλους όσοι αγωνιστούν απέναντι στη Χάντερφιλντ, να «δείξουν». Και για όλους εμάς… να δούμε.