Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητούμενο: Βελτίωση με τη Σταντάρ Λιέγης

Ζητούμενο: Βελτίωση με τη Σταντάρ Λιέγης
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 10:53

Το επίπεδο δυσκολίας αναμένεται να ανέβει για τον Ολυμπιακό, στο φιλικό της Κυριακής (5/12, 16:00) απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης. Η βελγική ομάδα είναι ανώτερη από τη Χάντερσφιλντ και σίγουρα αναμένεται να βάλει περισσότερη δυσκολία στην ομάδα του Μίτσελ, σε αυτό το ματς της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του έχει να κάνει ένα πράγμα, τώρα: Να εμφανιστεί την Κυριακή ακόμη καλύτερος, σε σχέση με το πως εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στους Άγγλους.

Στόχος για τον Ολυμπιακό είναι διαρκώς να βελτιώνεται και να δείχνει καλύτερος, καθώς η σεζόν θα προχωρά και η «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα κορυφώνεται. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Έναν γύρο ολόκληρο συν τα πλέι οφ. Και πρέπει, όσο οι αγώνες θα προχωρούν, να είναι ολοένα και πιο καλός. Ολοένα και πιο ουσιαστικός.

Αυτό είναι και το πρώτο ζητούμενο τώρα. Να εμφανιστεί την Κυριακή ανώτερος από ότι εμφανίστηκε την Πέμπτη. Βήμα-βήμα, η δουλειά να αποδίδει και να ‘βγαίνει’ στο γήπεδο και να ωθεί τον Ολυμπιακό προς τα επάνω. Έτσι θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Έτσι θα έρθει το 48ο στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάντα έτοιμος

Πάντα έτοιμος

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέδειξε γιατί παραμένει σταθερή αξία, στον Ολυμπιακό.

Η ταυτότητά του

Η ταυτότητά του

Ορισμένα στοιχεία τα οποία εντοπίζονται στον απόηχο του φιλικού με τη Χάντερσφιλντ.

Ανεβασμένος

Ανεβασμένος

Τρομερή ποιότητα, καλύτερη εικόνα συνολικά στο γήπεδο, άφησε υποσχέσεις.

Τανκ

Τανκ

Ο Παϊτίμ Κασάμι που ξέραμε είναι εδώ.