Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για το πρωτάθλημα» (video)

Φορτούνης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για το πρωτάθλημα» (video)
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 12:04

Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Φορτούνης, απέναντι στη Χάντερσφιλντ, στο φιλικό της Πέμπτης, επί ισπανικού εδάφους. Όχι μόνο λόγω του γκολ το οποίο σημείωσε. Αλλά και συνολικά, με την απόδοσή του, ο Έλληνας άσος έδειξε να βουτάει στα… βαθιά και να βγαίνει πιο δυνατός! Είχε μια ουσιαστική παρουσία και έδειξε συνολικά ανεβασμένος.

Ο άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε με γκολ και μίλησε στο Olympiacos TV, στον απόηχο του φιλικού με τη Χάντερσφιλντ. Τόσο για το ματς, όσο και για την προετοιμασία, αλλά και -κυρίως- για τον τίτλο της Σούπερ Λιγκ. Τον οποίο ο Ολυμπιακός ακόμη κυνηγά και θα κυνηγά μέχρι τέλους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη, στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Σίγουρα το να πετυχαίνεις γκολ είναι κάτι ευχάριστο. Σημαντικό είναι που η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία. Αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε σκληρά. Ήδη έχουμε κάποιες μέρες εδώ. Δουλεύουμε καθημερινά. Οι προπονήσεις είναι μεγάλες. Δυνατές. Αυτός μας βοηθάει ώστε να είμαστε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Για το πρωτάθλημα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε πίσω αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να βελτιωθούμε, πάνω από όλα, για να είμαστε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Τα φιλικά μετρούν τόσο, όσο…

Τα φιλικά μετρούν τόσο, όσο…

Απλό και δεν χρειάζεται ούτε να ενθουσιαζόμαστε, ούτε να… αποκαρδιωνόμαστε, στα καλά και στα «στραβά». Ψυχραιμία. Παντού.

Η ταυτότητά του

Η ταυτότητά του

Ορισμένα στοιχεία τα οποία εντοπίζονται στον απόηχο του φιλικού με τη Χάντερσφιλντ.

Πάντα έτοιμος

Πάντα έτοιμος

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέδειξε γιατί παραμένει σταθερή αξία, στον Ολυμπιακό.