Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Ελαμπντελαουί

Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Ελαμπντελαουί
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 14:35

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό, ακόμη και μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Ακούστηκε ξανά για τον Θρύλο, ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, όπως και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός προχωρά και κλείνει, όπως όλα δείχνουν, την υπόθεση του Ροντινέι και, στο μεταξύ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέφει στην πατρίδα του.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τον ήθελε ο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα, αλλά το θέμα δεν «πήγε». Και αυτό γιατί Νορβηγός άσος είπε «όχι» αφού δεν ήθελε να παίξει στο Κατάρ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, λοιπόν, ο Ομάρα τα βρήκε σε όλα με την Μπόντο Γκλιμτ και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες. Εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή.

Η Μπόντο είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της χώρας, αυτό τον καιρό. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Ομάρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά από 11 χρόνια διεθνούς καριέρας, στο εξωτερικό. Και μεταξύ αυτών, ως αρχηγός του Ολυμπιακού, όπου πανηγύρισε πολλούς τίτλους!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τα φιλικά μετρούν τόσο, όσο…

Τα φιλικά μετρούν τόσο, όσο…

Απλό και δεν χρειάζεται ούτε να ενθουσιαζόμαστε, ούτε να… αποκαρδιωνόμαστε, στα καλά και στα «στραβά». Ψυχραιμία. Παντού.