Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει το επίπεδο με τη Σταντάρ Λιέγης

Ανεβαίνει το επίπεδο με τη Σταντάρ Λιέγης
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 10:35

Η δουλειά χρειάζεται πρόοδο. Και ο Ολυμπιακός χρειάζεται, μέσα από τη δουλειά την οποία κάνει στην Ισπανία, στη χειμερινή του προετοιμασία, να προοδεύσει. Αυτό θα γίνει τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και μέσα από τα φιλικά. Το πρώτο στέφθηκε με επιτυχία. Απέναντι στη Χάντερσφιλντ, ο Ολυμπιακός όχι απλώς νίκησε, αλλά έβγαλε και καλό πρόσωπο. Γεγονός, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικό. Το επικείμενο φιλικό με τη Σταντάρ, το απόγευμα της Κυριακής, ανεβάζει το επίπεδο.

Και είναι αυτό το ζητούμενο. Ο Ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο, συνολικά. Δεδομένα ο πρωταθλητής Ελλάδας θα συναντήσει περισσότερες δυσκολίες, στο φιλικό της Κυριακής. Η Σταντάρ Λιέγης είναι μία πολύ καλή, δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα. Αναμένεται να βάλει υψηλότερο εμπόδιο, στους Πειραιώτες, από ότι έβαλε η Χάντερσφιλντ. Η οποία μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό όνομα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να σταθεί.

«Τρίβει» τα χέρια του ο Μίτσελ. Το επίπεδο ανεβαίνει, θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του σε ένα ακόμη πιο δύσκολο φιλικό. Και προσεχώς θα έχει ακόμη ένα, απέναντι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ. Τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης