Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχές της εβδομάδας οι εξελίξεις με Ροντινέι

Αρχές της εβδομάδας οι εξελίξεις με Ροντινέι
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 14:10

Ο Ροντινέι θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος δεξιός μπακ απασχολεί τους Πειραιώτες και όλα δείχνουν ότι ήδη τον έχει κάνει δικό του, καθώς πλέον «τρέχει» η αντίστροφη μέτρηση, για να πιάσει ο παίκτης… λιμάνι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός είναι αυτή τη στιγμή σε διακοπές στις ΗΠΑ και με το φινάλε αυτών, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, η οποία έρχεται, αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Ροντινέι έκανε μία γεμάτη σεζόν στη Βραζιλία, με… 11 μήνες δράση. Λογικό είναι να χρειάζεται ανάσες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Εν συνεχεία, ο Ροντινέι ολοκληρώνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό και καθορίζει την ακριβή άφιξή του, στην Ελλάδα. Αυτή αναμένεται περί τις 8 με 10 Δεκεμβρίου. Ο Ροντινέι θα έχει έτσι, περίπου ένα 20ήμερο στη διάθεσή του, να δουλέψει στο νέο του περιβάλλον, να προσαρμοστεί σε αυτό και να «μπει» στην ομάδα, η οποία θα έχει επιστρέψει στο Ρέντη και θα… μαρσάρει για την επανέναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης