Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε στο γήπεδο ο Χάμες (photos)

Επέστρεψε στο γήπεδο ο Χάμες (photos)
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 15:12

Ο Χάμες Ροντρίγκες έλειψε από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ. Ο παγκόσμιος Κολομβιανός πατάει ξανά γκάζι, επιστρέφοντας στη δράση. Απουσίασε ελάχιστες ημέρες, από το γήπεδο, αφού δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί και να συμμετέχει στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, επί ισπανικού εδάφους. Πλέον, ωστόσο, είναι ξανά διαθέσιμος, για να «μπει» στην ομάδα και να συνεχίσει να δουλεύει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως φαίνεται, ο Χάμες αναμένεται να επιστρέψει και σε επίπεδο αγώνα, στη δράση. Αναμένεται να τον δούμε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο φιλικό της Κυριακής, επίσης επί ισπανικού εδάφους. Τελευταίο εκεί, αφού στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει εδώ τη δουλειά και να προχωρήσει προς το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης

«Πόλος έλξης» ξανά ο Μαρσέλο (photos)

«Πόλος έλξης» ξανά ο Μαρσέλο (photos)

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος τραβάει διαρκώς το ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και στην Εστεπόνα, όπου ο Ολυμπιακός δουλεύει τη χειμερινή του προετοιμασία.

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β’ στο Αιγάλεω

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β’ στο Αιγάλεω

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός Β’ πάλεψε να πάρει τη νίκη, απέναντι στο Αιγάλεω, αλλά αρκέστηκε στο 0-0, καθώς του ακυρώθηκε και γκολ-οφσάιντ στο 78’.