Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόλος έλξης» ξανά ο Μαρσέλο (photos)

«Πόλος έλξης» ξανά ο Μαρσέλο (photos)
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 15:39

Ο Μαρσέλο δεν είναι απλώς ένας παίκτης ποιότητας. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένας σύγχρονος θρύλος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Φορά τη φανέλα του Θρύλου, από το καλοκαίρι και κάνει τώρα τη δική του προσπάθεια, αρκετά καλή είναι η αλήθεια, να επιστρέψει στο 100% της φυσικής του κατάστασης και να βοηθήσει την ομάδα του να προχωρήσει προς την επίτευξη των στόχων της, στη σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος τραβάει διαρκώς το ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και στην Εστεπόνα, όπου ο Ολυμπιακός δουλεύει τη χειμερινή του προετοιμασία. Και όπως είναι λογικό, κάθε φορά κατά την οποία βρίσκεται στο γήπεδο, ακόμη και για προπόνηση, γίνεται… χαμός!

Το ίδιο συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, οπότε στο γήπεδο όπου προπονείται ο Ολυμπιακός, έδωσαν το παρών φίλαθλοι και ποδοσφαιρόφιλοι. Ο Μαρσέλο, όπως είναι λογικό, έγινε… πόλος έλξης.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β’ στο Αιγάλεω

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β’ στο Αιγάλεω

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός Β’ πάλεψε να πάρει τη νίκη, απέναντι στο Αιγάλεω, αλλά αρκέστηκε στο 0-0, καθώς του ακυρώθηκε και γκολ-οφσάιντ στο 78’.