Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουντώνει» στη Γερμανία το θέμα φορ

«Φουντώνει» στη Γερμανία το θέμα φορ
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 10:59

Ακούγεται έντονα εδώ και λίγες ώρες το όνομα του Ντάβιντ Κοβνάτσκι, για τον Ολυμπιακό. Σας ενημερώσαμε σχετικά και σας παρουσιάσαμε τον 25χρονο Πολωνό στράικερ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Το θέμα αρχίζει να «φουντώνει» για τα καλά στη Γερμανία. Η «Reinische Post» έγραψε για τον Κοβνάτσκι και το θέμα ανεβαίνει στη μεταγραφική επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα οι Γερμανοί αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν πλησιάσει και δηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη, ο ποίος ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, ενώ στο κόλπο φέρεται να βρίσκονται επίσης και η Άιντραχτ με τη Μάιντς. Δύο παραδοσιακές γερμανικές ομάδες, οι οποίες βεβαίως βλέπουν διά ζώσης, τον Πολωνό στράικερ.

Είναι σαφές ότι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί Τζο Χουάνγκ δύσκολα θα παραμείνουν στο λιμάνι, ή θα έχουν άλλες ευκαιρίες, αφού δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσουν ως προς το τι μπορούν να προσφέρουν. Δεν… κολλάνε όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες, βεβαίως. Έτσι, αν και ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για φορ (έχει Ελ Αραμπί και Μπακαμπού) φέρεται να ψάχνει ενεργά το θέμα Κοβνάτσκι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης