Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 13:43

Είναι ένα ιδιαίτερο φιλικό. Δεν είναι ένα απλό φιλικό προετοιμασίας. Απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, ο Μίτσελ έχει την ευκαιρία να… «δει» πράγματα. Πολλά. Και διαφορετικά. «Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι», που λέμε. Το τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης (16:00) μπορεί να δώσει πολλά, πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, στον Μίτσελ.

Τόσο για την αγωνιστική κατάσταση παικτών, τους οποίους είδε λίγο απέναντι στη Χάντερσφιλντ, ή δεν είδε καθόλου (όπως ο Πασχαλάκης, ή ο Όλεγκ), όσο και για τη συνολική κατάσταση και συνοχή της ομάδας, μέσα από τη δουλειά στην Ισπανία. Μέσα από τις ημέρες αυτές προετοιμασίας, στην Εστεπόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει μουντιαλικούς παίκτες, αλλά και ένα πλούσιο ρόστερ. Με τους περισσότερους από εκείνο, να δίνουν το παρών στο πλευρό του Ισπανού τεχνικού και να δουλεύουν, από τις 28 Δεκεμβρίου, υπό τις οδηγίες του, εκεί. Σήμερα, μετά από μια εβδομάδα δουλειάς, στην Ισπανία, δίνουν ένα πρώτης τάξεως φιλικό, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία προσφέρεται για να έχει ο Μίτσελ μία καλύτερη εικόνα της προόδου της ομάδας του. Αυτό και θα κάνει.

Για αυτό τον λόγο… βγάζει ξανά το μπλοκάκι…

Διαβάστε επίσης