Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγγλοι: «Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Ρος Στιούαρτ» (video)

Άγγλοι: «Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Ρος Στιούαρτ» (video)
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 13:58

Το θέμα «σέντερ φορ» μπορεί να μην «καίει» τόσο άμεσα τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο έχει πάντοτε ανοικτές τις κεραίες του και παρακολουθεί την αγορά, για ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτά τίτλους και να διακρίνεται στην Ευρώπη. Και τα σενάρια… αυξάνονται. Και νέο όνομα για την επίθεση του Ολυμπιακού… φιγουράρει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Εκείνο του Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σύμφωνα με τη «sunderlandecho» ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες, οι οποίες παρακολουθούν τον 26χρονο επιθετικό. Ο Στιούαρτ έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2023 και από τον Γενάρη θα έχει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Γίνεται σαφές ότι μπορεί να μη συζητάμε για άμεσα μεταγραφή, αλλά για την πιθανότητα να γίνει μία τέτοια το καλοκαίρι.

Ο Στιούαρτ έχει αγωνιστεί φέτος σε επτά παιχνίδια, μετρώντας επτά γκολ, αλλά έχει μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα λόγω τραυματισμού.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι

Το τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης (16:00) μπορεί να δώσει πολλά, πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, στον Μίτσελ.