Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... φέσια επιβεβαιώνουν την ανικανότητα της ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία

Τα... φέσια επιβεβαιώνουν την ανικανότητα της ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 16:53

«Πάρτι» με... φέσια της ΕΠΟ στη διαιτησία που κατά τα άλλα θέλει να υλοποιήσει την επαγγελματική διαιτησία! Όμως, τα οφειλόμενα στους ρέφερι, από τις αμοιβές και τις μετακινήσεις τους, έχουν γίνει ...καθεστώς, με την ίδια την ΕΠΟ να παραβαίνει ακόμη και τον ΚΑΠ.

Η απαράδεκτη κατάσταση με τα χρωστούμενα της ΕΠΟ στους διαιτητές συνεχίζεται και επί προεδρίας του Μπαλτάκου, καθώς στους ρέφερι της Σούπερ Λίγκας οφείλονται αμοιβές των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών (9η-13η), αν και το πρωτάθλημα έχει διακοπεί από πέρσι. Υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η ΕΠΟ καθώς οι ομάδες έχουν προκαταβάλει τα χρήματα, όπως υπεύθυνη είναι η ομοσπονδία και για τα περσινά... φέσια στους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας 2. Υπήρχαν ομάδες (Τρίκαλα, Εργοτέλης, Καβάλα, Ρόδος) που δεν πλήρωναν τα έξοδα διαιτησίας των ρέφερι, όμως όριζαν τα παιχνίδια τους και τώρα ουδείς ασχολείται με τα χρωστούμενα καθώς αυτές οι ομάδες υποβιβάστηκαν ή... εξαφανίστηκαν.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στη Γ' Εθνική δεν οφείλονται χρήματα, ενώ στη φετινή Σούπερ Λίγκα 2 αν οι ομάδες δεν πληρώσουν δεν ορίζεται το επόμενο παιχνίδι τους. Όμως, με την κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα η ίδια η ΕΠΟ παραβαίνει τον κανονισμό! Σύμφωνα με τον ΚΑΠ η ΠΑΕ παραπέμπεται στην Πειθαρχική Επιτροπή (άρθρο 12, παράγραφος 8). Όλα αυτά τη στιγμή που οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας αρχές κάθε μήνα προκαταβάλουν στην ΕΠΟ τα έξοδα της διαιτησίας. Να προσθέσουμε ότι η ΕΠΟ πριν από μερικές μέρες πλήρωσε τους ρέφερι μέχρι την 9η αγωνιστική, δηλαδή τους χρωστούσε περισσότερα.

Μεγάλη η ευθύνη και της Σούπερ Λίγκας 2 για τα περσινά χρωστούμενα στους διαιτητές. Κατά τα άλλα είναι... διοργανώτρια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης