Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη πρεμούρα Μπότο και παραμύθας να πείσουν για τον Ιβάν

Μεγάλη πρεμούρα Μπότο και παραμύθας να πείσουν για τον Ιβάν
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 12:47

Εκείνος ο οποίος είναι πραγματικά εκεί, δεν έχει λόγο να το… διατυμπανίζει. Το λένε, για εκείνον, τα έργα του. Όπως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για παράδειγμα. Είναι παρών. Είναι εδώ. Και τα έργα του μιλούν, για εκείνον. Οι επενδύσεις του στην ομάδα, οι μεγάλες μεταγραφές, η διαρκής βελτίωση σε εγκαταστάσεις και Ακαδημίες, οι τίτλοι. Όχι μόνο στην μπάλα, αλλά και στον Ερασιτέχνη. Όπου στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Μιχάλη Κουντούρη, για… κορυφή διαρκείας!

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη μιλούν τα έργα. Όχι τα… λόγια. Αυτά, οι Μπότο και οι διάφοροι άλλοι, στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη πρεμούρα Μπότο και παραμύθας να πείσουν για τον Ιβάν! Να πείσουν ότι… «είναι εδώ» και ότι «ασχολείται και κάνει κριτική». Τρομερό. Πρόεδρος που… ασχολείται ε; Και αυτό χρειάζεται… διαφήμιση, μάλλον.

Γιατί επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι «είναι εδώ»; Τόση πολλή είναι πια η αμφισβήτηση; Αλλά θα μας πείτε, τι να «μιλήσει»; Το ένα πρωτάθλημα σε 10 χρόνια; Τα… ΜΗΔΕΝ Champions League; Οι πωλήσεις… κοψοχρονιά παικτών που μας έλεγαν ότι θα πουληθούν πιο ακριβά από τον Τσιμίκα, τον Ποντένσε και τόσους άλλους; Ή μήπως η μπούκα με την πιστόλα; Μάλλον αυτό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: «Δυστυχώς, οι στοιχηματζήδες και οι γιαννάκηδες, οι λεουτσάκοι, οι πρίτσες, είναι πάρα πολλοί»

Ολυμπιακός: «Δυστυχώς, οι στοιχηματζήδες και οι γιαννάκηδες, οι λεουτσάκοι, οι πρίτσες, είναι πάρα πολλοί»

Ανακοίνωση-βόμβα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τονίζει ανοικτά ότι επανεξετάζει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, στον απόηχο του νέου διαιτητικού αίσχους, εις βάρος του Ολυμπιακού Β’.

Ανεβασμένος, μέρος δεύτερο

Ανεβασμένος, μέρος δεύτερο

Ο Μαρσέλο κάνει, αν μη τι άλλο, μια καλή προσπάθεια να επιστρέψει στο 100% και να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό το οποίο ξέρουν άπαντες ότι μπορεί.