Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε ο Σωκράτης, αποκατάσταση ο Ντόι!

Μπήκε ο Σωκράτης, αποκατάσταση ο Ντόι!
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 19:17

Μονή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα. Τα θετικά νέα έρχονται από την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και είναι και πάλι εδώ. Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντόρον Λάιντνερ.

Αντίθετα, ο Ανδρέας Ντόι ακολούθησε αποκατάσταση, μαζί με τους παίκτες που έπαιξαν αρκετά στο φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης. Θυμίζουμε, είχε χτυπήσει στο παιχνίδι στο δεξί γόνατο, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού εναντίον της Σταντάρ Λιέγης έκανε αποκατάσταση και ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια δούλεψαν στην κατοχή μπάλας με γρήγορες πάσες και αλλαγή ρυθμού.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση σε άμυνα και επίθεση, άσκηση στην οποία δύο επιθετικοί έβρισκαν μπροστά τους έναν αμυντικό. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα έξι εναντίον έξι, το οποίο περιλάμβανε ταχύτητα, πολλά σουτ και μονομαχίες.

Διαβάστε επίσης