Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός καλύτερος, η «εξυγίανση» χειρότερη

Ο Ολυμπιακός καλύτερος, η «εξυγίανση» χειρότερη
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 09:56

Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν είδαμε τίποτα… Και ας είδαμε τόσα πολλά… Δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ στην πραγματικότητα… Αυτά που έρχονται είναι τα «καλά». Αυτά που έρχονται είναι τα αίσχη… Ο δεύτερος γύρος αναμένεται να κορυφώσει την προσπάθεια των «απέναντι» να φράξουν τον δρόμο του Ολυμπιακού, προς τον τίτλο.

Αν στον πρώτο γύρο, με τον Ολυμπιακό να περνάει τέτοια αγωνιστική κρίση και κακή αγωνιστική φάση, χρειάστηκε τόση… «εξυγίανση», για να τον κρατήσουν μακριά από την κορυφή, στον δεύτερο γύρο που η ομάδα αναμένεται να εμφανιστεί βελτιωμένη, θα πάει το φάλτσο… σύννεφο. Δεν έχουν άλλο τρόπο να σταματήσουν τον καλό Ολυμπιακό. Εδώ δεν είχαν τρόπο τα… φαβορί, να σταματήσουν έναν Ολυμπιακό που καλός δεν ήταν, αν και το πάλευε. Φανταστείτε η ομάδα να μπει δυνατά στον δεύτερο γύρο και να εμφανίσει κατακόρυφη άνοδο της απόδοσής της, τι έχουμε να ζήσουμε.

Το «πέναλτι» που ανακάλυψε ο Κέλετ στη Λεωφόρο και χάρισε στον Παναθηναϊκό θα είναι… βόλτα στο πάρκο, σε σχέση με αυτά που θα γίνουν στον δεύτερο γύρο. Με τον Ολυμπιακό να έχει να πάει Τούμπα και ΟΠΑΠ Αρίνα… Τα αίσχη που έχουμε να ζήσουμε, δεν θα έχουν προηγούμενο. Για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός πρέπει όχι απλώς να είναι καλύτερος, αλλά και τρομερά σκληρός. Να μην επιτρέψει στους απέναντι να ακυρώσουν την προσπάθειά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας

Το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο (19:00) δίνει στους ΓΑΥΡΟΥΣ την ευκαιρία να επιστρέψουν στον Ναό και να χαρούν Θρύλο, ξανά.