Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό Β’

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό Β’
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 11:23

Επιστροφή στη δράση σήμερα και για τον Ολυμπιακό Β’. Ο οποίος θέλει να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Γεγονός το οποίο βεβαίως δεν αντικατοπτρίζει την καλή του εικόνα στο γήπεδο, αφού μέχρι στιγμής έχει παίξει καλή μπάλα. Δεν έχει καταφέρει ωστόσο να τη μετουσιώσει σε αποτελέσματα. Στον απόηχο του διαιτητικού αίσχους στο Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός Β’ παίζει στον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00) για τη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι Πειραιώτες θέλουν να φύγουν από την έδρα του Απόλλωνα με την πρώτη τους νίκη για φέτος και να καταφέρουν να δείξουν ότι το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουν, μπορεί να είναι και αποτελεσματικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τρίτης, με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά Γιάννη Οκκά να επιλέγει συνολικά 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού U23 για το ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν συμπεριληφθεί οι:

Αποστολόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Αργυρίου, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμιδάς, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Σταυρόπουλος, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος, Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης

Χορτάστε δράση! (videos)

Χορτάστε δράση! (videos)

Μπαίνουμε στην προπόνηση του Θρύλου και μέσα από το βίντεο του Olympiacos TV σας φέρνουν γκολ, γκολ και ακόμη περισσότερα γκολ. Αλλά και αποκρούσεις και τάκλιν και… απ’ όλα!

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας

Το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο (19:00) δίνει στους ΓΑΥΡΟΥΣ την ευκαιρία να επιστρέψουν στον Ναό και να χαρούν Θρύλο, ξανά.