Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιορτή για τον κόσμο, δουλειά για την ομάδα

Γιορτή για τον κόσμο, δουλειά για την ομάδα
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 13:24

Ομάδα Πρέμιερ Λιγκ είναι πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ. Και όχι απλώς επειδή παίζει στην κατηγορία. Έχει ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδό της, σε σχέση με την ομάδα, η οποία έπαιξε στην Τσάμπιονσιπ και κέρδισε την άνοδο, από εκεί. Μιλάμε για μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, η οποία έρχεται στο Καραϊσκάκη, για να δουλέψει και εκείνη, όπως και για να δουλέψει ο Ολυμπιακός. Είναι ιδιαίτερο το φιλικό με τη Νότιγχαμ, για διαφορετικούς λόγους.

Μπορεί να είναι γιορτή για τον κόσμο, αλλά για την ομάδα είναι δουλειά. Και τίποτα άλλο. Δουλειά, όχι γιορτή. Το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει την ευκαιρία στους ΓΑΥΡΟΥΣ να… ξεχαρμανιάσουν. Και στον Μίτσελ να δουλέψει σε υψηλότατο επίπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα η οποία παίζει σε τέμπο… Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός θα έχει πολλά πράγματα να δει και να κάνει. Πολλά πράγματα να δουλέψει.

Ο κόσμος στην εξέδρα μπορεί και πρέπει να κάνει το ματς, γιορτή. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να νιώσουν ξανά την εξέδρα δίπλα τους, μετά την αποχή λόγω Μουντιάλ. Ωστόσο, η ομάδα δεν είναι στην εξέδρα. Είναι στο γήπεδο. Και εκεί δεν υπάρχει… γιορτή. Υπάρχει δουλειά. Και βελτίωση. Υπάρχει «μάχη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης