Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εκτόξευση» του «ερυθρόλευκου» Χουάνγκ!

Η «εκτόξευση» του «ερυθρόλευκου» Χουάνγκ!
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 17:52

Αδιαμφισβήτητα, ο Ινμπόμ Χουάνγκ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νότιας Κορέας, στο Mundial του Κατάρ. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός στα τέσσερα ματς που έδωσε με το εθνόσημο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Με τον διεθνή χαφ να είναι εκ των κορυφαίων της πατρίδας του στη φάση των ομίλων του θεσμού, όμως ολοκλήρωσε την παρουσία του στους «16», κόντρα στην παντοδύναμη Βραζιλία.

Ο 26χρονος χαφ του Θρύλου «έσπασε» όλα τα «κοντέρ», έχοντας εκπληκτικές επιδόσεις, όσον αφορά στα τρεξίματα του, καθώς και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και του χτισίματος των επιθέσεων της Νότιας Κορέας στη διοργάνωση.

Το κορεάτικο «MSN», μάλιστα, παρομοίασε τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» με τον Λούκα Μόντριτς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο άσος του Πάουλο Μπέντο έγινε αναντικατάστατος και οι συνθήκες σωματικής διάπλασης και το στυλ παιχνιδιού μπορούν να συγκριθούν με τον Κροάτη Λούκα Μόντριτς, ο οποίος κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2018. Ακόμη και το να αποκαλείσαι… Μόντριτς της Κορέας δεν είναι κάτι κατώτερο, είναι τιμητικό».

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος των Πειραιωτών ξεχώρισε με την παρουσία του στο Mundial και, όπως είναι λογικό, «εκτόξευσε» τη χρηματιστηριακή του αξία, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, πολλές ομάδες της Ευρώπης έχουν βάλει στο… μάτι τον παικταρά του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Θρύλος δεν συζητάει την πώληση του Χουάνγκ!

Ο Ινμπόμ είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τους «ερυθρόλευκους» και δεν πωλείται! Με τον Μίτσελ να τον περιμένει από βδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την επιστροφή του στη σκληρή δουλειά με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Χουάνγκ είναι… εδώ, έτοιμος και «φτιαγμένος» να βοηθήσει τον Ολυμπιακό (και) στο δεύτερο μισό της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος και, φυσικά, του Κυπέλλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης