Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Έχω περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης, να δουλέψω σκληρά»

Χουάνγκ: «Έχω περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης, να δουλέψω σκληρά»
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 19:36

Η αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της Εθνικής Νότιας Κορέας δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Με τον Νοτιοκορεάτη μέσο του Ολυμπιακού να σχολιάζει: «Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά του είμαι πραγματικά ευγνώμων. Χάρη στον προπονητή, μπόρεσα να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Έγινε πολύ κουβέντα στο παρελθόν, για το γεγονός πως με χρησιμοποιούσε και τι… έβλεπε σε εμένα, αλλά και για το τι σχέσεις έχουμε και με βάζει βασικό. Παρόλα αυτά, συνέχισε να πιστεύει σε εμένα! Χάρη σε αυτόν, έχω ένα μεγαλύτερο όνειρο στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο διεθνής παικταράς του Θρύλου τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι ατυχές (σ.σ. με την Βραζιλία, για τους «16» του Mundial), αλλά δεν μας έχουν μείνει τύψεις για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Κοιτάζοντας αυτό το παιχνίδι αποκλειστικά, χάσαμε πολλά, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήρθαμε κοντά μεταξύ μας και εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλον. Αγωνιστήκαμε με μεγαλύτερο κίνητρο, μετά την ήττα μας τον Ιούνιο (σ.σ. από την Βραζιλία), αλλά το αποτέλεσμα ήταν περίπου το ίδιο. Τα γκολ που δεχτήκαμε νωρίς άλλαξαν κατά πολύ τις ισορροπίες και ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε. Ήταν σωματικά και για εμένα δύσκολο, να αλλάζω θέση σε άμυνα και επίθεση. Ίσως επειδή είχαν προηγηθεί και τρία παιχνίδια, όπου είχα γεμάτες συμμετοχές και λεπτά. Πιστεύω, πως μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από αυτό το αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά που θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά σιγά-σιγά και να δουλέψουμε σκληρά, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει. Είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο της Βραζιλίας, μιας ομάδας Παγκόσμιας κλάσης! Πιστεύω, πως και εγώ και η ομάδα, έχουμε ακόμα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης στο μέλλον».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης