Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέρμα το διάλειμμα

Τέρμα το διάλειμμα
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 11:03

Μπαίνουμε πάλι σε ρυθμό επισήμων αγώνων… Αλλάζει ξανά η αύρα γύρω από την ομάδα… Αλλάζει ξανά η αύρα γύρω από το Ρέντη, γύρω από το Καραϊσκάκη, γύρω από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ανυπομονούν να βρεθούν ξανά στην κερκίδα, για επίσημο ματς… Να φωνάξουν ξανά για τον Ολυμπιακό και όχι σε φιλικό αγώνα…

Τέρμα το διάλειμμα τώρα… Τα κεφάλια μέσα. Αρχίζουν ξανά τα επίσημα ματς και μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη. Το μενού έχει Κύπελλο και όλο το ενδιαφέρον είναι εκεί. Απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός μπαίνει με το «καλημέρα» στα βαθιά, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, για επίσημο ματς. Ένα ματς δύσκολο, από όλες τις απόψεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος του στην προετοιμασία του πρώτου αυτού επισήμου αγώνα, ο οποίος θα δείξει το επίπεδο της ομάδας, αυτή τη φορά σε επίπεδο στο οποίο μετρά. Με μια πρόκριση να κρίνεται και με τον Ολυμπιακό να έχει το Κύπελλο ως μεγάλο του στόχο. Απέναντι στον Ατρόμητο ο Θρύλος θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Και με τον κόσμο του στο πλευρό του, να πάρει την πρώτη του νίκη, επιστρέφοντας στους επίσημους αγώνες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι τόσο απλό του Μαντσίνι

Δεν είναι τόσο απλό του Μαντσίνι

Ο Άρης αξιώνει ένα σημαντικό ποσό, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά (για τον οποίο ο Ολυμπιακός επίσης είχε δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό) και έτσι το θέμα δεν είναι και τόσο απλό να «γίνει».