Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τις οφειλές και τις μηδενικές προσφορές, σε ένα «αύριο» που προβλέπεται λαμπρό!

Από τις οφειλές και τις μηδενικές προσφορές, σε ένα «αύριο» που προβλέπεται λαμπρό!
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 15:10

Η Σούπερ Λιγκ είναι σε άλλο επίπεδο πια. Και είναι ξεκάθαρο ότι κάνει το παν, υπό την προεδρία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να κινηθεί σε άλλα μονοπάτια. Σε μονοπάτια στα οποία πρώτα έχουν βαδίσει άλλα, πολύ μεγαλύτερα (εμπορικώς) πρωταθλήματα… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε πάνω του. Μόνο εκείνος θα μπορούσε, άλλωστε… Η Σούπερ Λιγκ μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Όποιος θέλει… παραδειγματίζεται! Όποιος δεν θέλει… λοιδορεί και κριτικάρει. Βγαίνει και πουλάει (ψευτο)μαγκιά και κάνει… σόου για το τίποτα.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πράττει. Με πρωτοβουλίες του Προέδρου του συνεταιρισμού, εξασφάλισε κεντρική χορηγία 9,45 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Μια προσφορά η οποία δεν μπαίνει καν στη ζυγαριά, με όσα συνέβαιναν πριν… Με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν την περίοδο Μαρινάκη στη Λίγκα, δηλαδή, οπότε οι προσφορές ήταν… μηδενικές ή οφείλονταν (και οφείλονται) ακόμη εκατομμύρια, από την προηγούμενη χορηγία που ήταν σχεδόν στο… μισό της νέας

Όχι μόνο δύο μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες (Stoiximan και Novibet) κονταροχτυπήηκαν με τις προσφορές τους, αλλά η τελική συμφωνία έφτασε σε επίπεδα (ποσού) ώστε πραγματικά να εξασφαλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλλον του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης