Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Μαρσέλο μιλάμε. Ποιος να του πει, τι; (video)

Για τον Μαρσέλο μιλάμε. Ποιος να του πει, τι; (video)
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 20:42

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην εμφατική νίκη με 4-1 κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Μαρσέλο. Η σπουδαία εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο μαγικές γκολάρες προφανώς και επισκίασαν τα αμυντικά ζητήματα που υπήρχαν στην ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στο δεύτερο 45λεπτο, τελείωσε τον αγώνα με διψήφιο αριθμό τελικών εντός εστίας. Την ίδια ώρα, ο Μαρσέλο ήταν απλά ο Μαρσέλο. Τίποτα περισσότερο!

Υπερβολές; Καθόλου! Για τον Μαρσέλο μιλάμε, άλλωστε. Ας μην το ξεχνάμε, Ας μην ξεχνάμε ποιος ήταν. Προφανώς και όλοι συμφωνούμε ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πριν 3-4 χρόνια που ήταν ο κορυφαίος αριστερός μπακ στον κόσμο. Διαφορετικά, θα έπαιζε ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ της Πέμπτης έδειξε για πρώτη φορά φέτος στον Ολυμπιακό την τεράστια αξία του. Πέτυχε δύο σπάνιας ομορφιάς τέρματα και ο κόσμος τον αποθέωσε. Τον αποθέωσε γιατί είναι απλά ο Μαρσέλο. Γιατί είδε επιτέλους την τεράστια κλάση του στο γήπεδο. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Ο Μαρσέλο είναι, ε! Ξυπνάτε! Ποιος να του πει, τι;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης