Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νταβίντ Λουίζ: «Ο Ροντινέι μου δίδαξε πολλά πράγματα» (video)

Νταβίντ Λουίζ: «Ο Ροντινέι μου δίδαξε πολλά πράγματα» (video)
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 22:13

Εδώ και μερικές ημέρες, ο Ροντινέι είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ο πολύπειρος μπακ έριξε «άγκυρα» στο μεγάλο λιμάνι, με το «παράσημο» του κορυφαίου μπακ του πρωταθλήματος στη Βραζιλία. Με τον σπουδαίο Νταβίντ Λουίζ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον καλό του φίλο, τον νέο μπακ του Θρύλου, με δάκρυα στα μάτια!

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ δήλωσε συγκινημένος, για τον νέο «ερυθρόλευκο» άσο: «Στην Φλαμένκο, βρήκα έναν καινούριο φίλο και κατάλαβα, ότι πολλές φορές στη Βραζιλία τα μεγαλύτερα ταλέντα δεν έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, κανείς δε θέλει να τους υποστηρίξει. Πολλοί μένουν στην αφάνεια, ενώ άλλοι τα παρατούν στην μέση της διαδρομής, πολύ απλά επειδή κανείς δεν τους έδωσε την σημασία και την προσοχή που τους άξιζε. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του ανθρώπου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της αίθουσας (σ.σ. του Ροντινέι). Ο Ρόντι είναι η χαρά της ζωής, η ζωή του ήταν εντελώς διαφορετική από τη δίκη μου. Υπήρξε διάσημος μόνο για λίγο. Όταν ήρθα στην Φλαμένγκο και τον γνώρισα, ανακάλυψα ότι ήταν ευτυχισμένος με την ζωή του, πολύ απλά γιατί κατάφερε να επιβιώσει. Επέζησε και πέτυχε αυτό που πολλοί πίστευαν αδύνατο να συμβεί. Θα προτιμούσα, λοιπόν, να μην μιλήσω για μένα, αλλά για έναν άνθρωπο, που μου δίδαξε κάποια πράγματα, μου δίδαξε πολλά».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης