Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 10:40

Η αναμονή τελείωσε. Το πρωτάθλημα επιστρέφει και ο Ολυμπιακός είναι ξανά εδώ, για να μπει στη δράση και να κάνει την προσπάθειά του, για να κάνει ξανά δική του, την κορυφή. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, απόψε στις 20:00, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει σε ρυθμό πρωταθλήματος και ρυθμό νικών, άμεσα. Θέλει από την πρώτη αγωνιστική κιόλας, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, να δείξει τα… δόντια του και να δείξει στους ανταγωνιστές του, ότι αν τον έχουν ξεγράψει, από τη διεκδίκηση του τίτλου, κάνουν λάθος.

Το πρώτο ματς μετά την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα κρίνεται πολύ σημαντικό, αφού ο Ολυμπιακός θέλει με το «καλημέρα» να δείξει ότι δεν… παίζει. Ότι στον δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ, θα κάνει το δικό του ντεμαράζ, για να πιάσει ξανά την κορυφή. Και να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε, φέρνοντας στο λιμάνι το 48ο και τέταρτο σερί, στον καιρό της «εξυγίανσης».

Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο ΠΑΣ είναι σκληρό καρύδι. Μπορεί να μην είναι το ίδιο καλή ομάδα όσο πέρσι, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμο μέγεθος και αναμένεται να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Αλλά ο Θρύλος δεν μασάει… Πάμε, λοιπόν, σέντρα στις 20:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νέα έρευνα-γροθιά στην προπαγάνδα: Το απλησίαστο ποσοστό με 54 πρωταθλήματα σε 71 διοργανώσεις στη χρυσή δωδεκαετία του Θρύλου!

Νέα έρευνα-γροθιά στην προπαγάνδα: Το απλησίαστο ποσοστό με 54 πρωταθλήματα σε 71 διοργανώσεις στη χρυσή δωδεκαετία του Θρύλου!

Νούμερα που… ζαλίζουν σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη! Έφαγαν τα παχιά λόγια τους εκείνοι που προέβλεπαν κάποτε ότι στο λιμάνι δεν θα ξαναδούν πρωτάθλημα…