Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ το πήρε πάνω του και πρέπει να βρει τη λύση

Ο Μίτσελ το πήρε πάνω του και πρέπει να βρει τη λύση
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 10:08

Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά. Μίλησε στους παίκτες του. Τους έδωσε να καταλάβουν ότι ο ίδιος είναι που αναλαμβάνει την ευθύνη. Ο ίδιος είναι που το παίρνει πάνω του… Και πρέπει τώρα να το πάρει πάνω του. Είναι σωστή η αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού, να πάρει το «ανάθεμα» από τους παίκτες του και να το «φορτωθεί» ο ίδιος. Είναι σωστή η αντίδραση του να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και να πάρει από πάνω τους το άγχος της ισοπαλίας στα Γιάννενα…

«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι.

Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε», είπε ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του. Σαφές. Ο Μίτσελ το πήρε πάνω του και έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι πρώτος εκείνος θα βρει τη λύση. Τώρα, η μπάλα είναι στα πόδια του. Η ηγετική ομιλία του προπονητή του Ολυμπιακού είναι η αρχή. Η συνέχεια πρέπει να δοθεί στο χορτάρι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πράξεις στο γήπεδο

Πράξεις στο γήπεδο

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σέβεται την αντίδραση Μίτσελ και παικτών, αναγνωρίζει το ότι οι πρωταγωνιστές ξέρουν τι δεν έκαναν σωστά, όμως πλέον είναι θέμα… έργων.