Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουί Τζο Χουάνγκ: Αποστολή… και βλέπουμε

Ουί Τζο Χουάνγκ: Αποστολή… και βλέπουμε
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 11:35

Είναι γεγονός ότι δεν «κολλάνε» εύκολα όλοι οι παίκτες, σε όλες τις ομάδες. Για ορισμένους είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστούν και να δείξουν πράγματα. Αλλά για άλλους χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Είναι σαφές ότι στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, από άλλους συμπαίκτες του, για να «ταιριάξει» στον Ολυμπιακό και να βγάλει στο χορτάρι τη δεδομένη ποιότητά του. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Ουί Τζο αποτελεί αυτή τη στιγμή μέλος της ομάδας και δεν μπορεί να είναι εκτός πλάνων.

Η επιστροφή του στην αποστολή, ενόψει του αποψινού (18:00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι σημαντική. Αλλά αυτή τη στιγμή περιορίζεται σε αυτό. Δεν αναμένεται να «δει» αυτή τη στιγμή ενδεκάδα, αν και άρχιζε σε αυτή, προ καιρού. Αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα ο Ελ Αραμπί και στη συνέχεια είναι ο Μπακαμπού. Και έπεται ο Ουί Τζο.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν αποκλείεται να υπάρξει για σήμερα και σενάρια με Μπιέλ σέντερ φορ. Αλλά αυτό μοιάζει απίθανο. Το δοκίμασε ο Μίτσελ σε φιλικό στην Ισπανία και δεν του «βγήκε». Δύσκολα θα το δούμε. Προς το παρόν ο Ουί Τζο θα έρχεται από τον πάγκο. Και αν αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται, μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης