Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χρειαζόταν αυτό το γκολ ο Μασούρας!

Το χρειαζόταν αυτό το γκολ ο Μασούρας!
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 00:41
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα σημείωσε με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μασούρας και αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο, με βάση και τις προηγούμενες γεμάτες χρονιές!

Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο 91’, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ, το χρειαζόταν ο Μασούρας.

Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν το δεύτερο φετινό, μιας και το πρώτο ήταν στο εντός με Απόλλωνα Λεμεσού στα προκριματικά, ήταν εκείνος που είχε κάνει το 1-0 στο 2' από ασίστ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Μάλιστα, με βάση ότι τον τελευταίο καιρό ο Μασούρας δεν ήταν στο επίπεδο που μας είχε συνηθίσει, ήταν το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα μετά τα 2 που είχε σημειώσει στο 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, πέρσι, στις 2 Μαρτίου 2022!! Και μπορεί να μην ήταν στο γνωστό του επίπεδο, αλλά ακόμη και στα βράδια που δεν ήταν καλός, πάντα τα έδινε και τα δίνει όλα.

Γι’ αυτό και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει πολύ ενόψει της συνέχειας! Και είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και τα γκολ του Γιώργου Μασούρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης