Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάρωσε τα βραβεία ο Μπιέλ! (videos)

Σάρωσε τα βραβεία ο Μπιέλ! (videos)
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 15:16

Ο Πεπ Μπιέλ είναι ένα πραγματικό διαμάντι για τον Θρύλο. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, σε τρομερή ηλικία, με μεγάλη ποιότητα, ικανός να κάνει τρομερά πράγματα στο χορτάρι. Δικαίως σαρώνει τα βραβεία και δικαίως του απονεμήθηκαν εκείνα των best goals για τις γκολάρες με Ιωνικό, σε Αγρίνιο και Λεωφόρο, ενώ παρέλαβε και το βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα Σεπτεμβρίου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μπιέλ είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Έχει μια μοναδική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αν και δεν είναι σέντερ φορ, γεγονός το οποίο τον καθιστά ακόμη πιο πολύτιμο για τον Θρύλο, στην προσπάθειά του να κρατήσει για πάρτη του την κορυφή και να φέρει το 48ο στο λιμάνι!

Φήμες που θέλουν τον πρώην πρασινοφρουρό να παθαίνει… αμόκ, βλέποντας τα βίντεο με τις βραβεύσεις του Μπιέλ, επειδή πιστεύει ότι έπρεπε να βραβεύεται μόνο ο… Ιωαννίδης, ελέγχονται ως ανακριβείς…

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» Μαρινάκη για Μπιτζούνη!

«Βόμβα» Μαρινάκη για Μπιτζούνη!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League έκανε καταγγελία σοκ στην ΕΕ της ΕΠΟ, ότι η Διονυσία Μπιτζούνη είναι αδελφική φίλη της Έλλης Ρίζου, δικηγόρου της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη, και συζητούσαν για εσωτερικά θέματα της ομοσπονδίας.