Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε όλη σου την ποιότητα, νίκες!

Κάνε όλη σου την ποιότητα, νίκες!
Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023 - 15:58

Το 2023 έφτασε και φέρνει άνεμο ανανέωσης, στον Ολυμπιακό. Η ομάδα εμφάνισε, άλλωστε, ήδη ένα φρέσκο πρόσωπο, στο τελευταίο της παιχνίδια για το 2022. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έριξε μια ξεγυριστή πεντάρα και κατάφερε να δείξει ανανεωμένος και έτοιμος για σπουδαία πράγματα. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, σπουδαία για τον Ολυμπιακό είναι μόνο οι τίτλοι.

Ένα πράγμα έχει να κάνει τώρα, ο Θρύλος. Και το μήνυμα που στέλνει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, προς τον Μίτσελ και τους παίκτες, είναι ένα: Κάνε όλη σου την ποιότητα, αποτελέσματα! Έτσι θα έρθει η κορυφή και ο τίτλος ξανά στο λιμάνι. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Πάμε γερά!

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ το οποίο άλλοι δεν μπορούν καν να ονειρευτούν. Ναι, χρειάζεται μια-δυο διορθώσεις, για να είναι ακόμη πιο καλό. Αλλά ήδη ξεπερνάει κατά πολύ το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ. Και ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές που άλλοι δεν θα δουν ποτέ τους…

Από τις 3/1 και το ματς με τον Ιωνικό, μέχρι το τελευταίο στη σεζόν, ο Ολυμπιακός έχε να κάνει ένα πράγμα: Να κάνει νίκες την ποιότητά του. Να μετατρέψει σε αλλεπάλληλα τρίποντα, την τρομερή ποιότητά του, ως ομάδα. Όλοι μαζί, ο καθένας από τη θέση του να δουλέψουν ως ένα, για τον κοινό σκοπό: Το 48ο. Θρύλος είσαι και το έχεις κάνει ξανά. Τους νίκησες όλους, στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κάν’ το ξανά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης