Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε τους ξανά, πως γίνεται

Δείξε τους ξανά, πως γίνεται
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 14:21

Έχει πλάκα η φάση. Προ καιρού ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να πάει με κόσμο να παίξει στον Βόλο και η παραμύθα είχε οργιάσει. Πύρινα άρθρα, καμιά…. 15αριά την ημέρα, για την «πράσινη» εξέδρα, που θα… «μαγέψει» την Ελλάδα και θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Από την ώρα κατά την οποία ανακοινώθηκε ότι η ομάδα της καρδιάς του πρώην πρασινοφρουρού θα πήγαινε με κόσμο στο Πανθεσσαλικό, πήγε η προπαγάνδα σύννεφο. Τώρα, που ο Ολυμπιακός παίρνει 11.000 εισιτήρια για αρχή (παραπάνω θα φύγουν, λογικά) το θέμα περνάει στα ψιλά…

Δεν πειράζει… Κοκκινίζει το Πανθεσσαλικό. Ευκαιρία για τους «απέναντι» να πάρουν ξανά μαθήματα εξέδρας και οπαδικής συμπεριφοράς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει άλλη μια μοναδική ευκαιρία να διδάξει στους «απέναντι» πως παίρνεις το γήπεδό σου (τον Ναό μας, το Καραϊσκάκη) και τον μεταφέρεις… ανά την Ελλάδα! Εν προκειμένω στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τον κανονικό εαυτό της, βάζοντας 4 στον Ατρόμητο και 5 στον Αστέρα Τρίπολης και ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε ότι όχι απλώς στηρίζει, αλλά είναι, όπως πάντα, αυτή η μεγάλη ώθηση, την οποία η ομάδα χρειάζεται, για να φτάσει και φέτος στους στόχους της. Και η αρχή για το 2023 θα γίνει ΔΥΝΑΜΙΚΑ από το Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου περισσότεροι από 11.000 αναμένεται να κάνουν… Καραϊσκάκη, το γήπεδο της ομάδας του Βόλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης