Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 12:08

Θυμόμαστε κάποτε να γράφουν στην πράσινη προπαγάνδα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε περάσει μια βόλτα από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε γίνει… θέμα! Γιατί είχε… καιρό να περάσει! Μια άλλη φορά είχε πάει στο… προπονητικό της ομάδας του και πάλι είχε γίνει θέμα!

Θυμόμαστε την παραμύθα να κάνει… ειδικές αναφορές, κάθε φορά κατά την οποία ο Μπότο, ο Λουτσέσκου, ο Γκαγκάτσης και οι λοιποί… κάνουν Skype (γκρίζα διαφήμιση, μπορεί να κάνουν και Zoom δεν ξέρουμε…) με τον Σαββίδη και γίνεται… είδηση! Είδηση το ότι η ομάδα βρίσκει στο τηλέφωνο ή σε βιντεοκλήση τον πρόεδρο και… σχεδιάζουν στρατηγική. Μεγάλη επιτυχία.

Έρχεται και ο Μίτσελ τώρα και… τους τρελαίνει. «Και στην πρώτη μου θητεία αλλά και τώρα όλες τις φορές που βρίσκομαι με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε για μεταγραφές, ο πρόεδρος πάντα ξέρει πως ο προπονητής δεν ζητάει κάτι συγκεκριμένο και εκείνος είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα. Είναι πάντα εκεί και πάντα προτείνει λύσεις για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι», είπε.

Μην τους λες τέτοια βρε κόουτς. Θα λαλήσουν οριστικά… Άλλοι ψάχνουν τους προέδρους τους με… βιντεοκλήση και δεν τους βγαίνουν, να μιλήσουν. Μην τους λες ότι εσύ είσαι σε διαρκή επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Δεν το αντέχουν που ο Ολυμπιακός έχει Πρόεδρο που ενδιαφέρεται και πασχίζει για την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τώρα φτιάχνει σερί

Τώρα φτιάχνει σερί

Η αρχή στο 2023 έρχεται ως… συνέχεια του φινάλε του 2022. Τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να φτιάξει σερί νικών.