Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εποποιΐα του Βατσλίκ (video)

Η εποποιΐα του Βατσλίκ (video)
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 14:20

Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται αυτό το διάστημα στα… πιτς, αναρρώνοντας από τον τραυματισμό του και κάνει αγώνα δρόμου, για να επιστρέψει στη δράση πιο δυνατός και έτοιμος. Σε μια ημέρα όπως η σημερινή, όμως, δεν γίνεται παρά να μνημονεύσει κανείς τον σπουδαίο Τσέχο τερματοφύλακα. Ο οποίος στο περσινό ματς του Ολυμπιακού στη Νίκαια ήταν πραγματικά εξαιρετικός.

Η ομάδα του Πειραιά είχε κάνει τη δουλειά της πέρσι, στην έδρα του Ιωνικού. Είχε πάρει αυτό που ήθελε. Και ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν σε τρομερή κατάσταση, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του. Το περσινό πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νίκαια ήταν εμφατικό με 3-0, όμως την παράσταση είχε κλέψει ο Βατσλίκ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βατσλίκ είχε κάνει τρομερές επεμβάσεις σε επιθετικές προσπάθειες των Νικαιωτών, κρατώντας τον Ολυμπιακό όρθιο και δίνοντάς του τη δυνατότητα επιθετικά να είναι αποτελεσματικός και να νικήσει. Πάμε να θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης