Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λυγάνε ωρέ τα φαβορί;

Λυγάνε ωρέ τα φαβορί;
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 13:12

Δεν λυγάνε ωρέ τα φαβορί. Αφού μας είπε ο βόθρος ότι είναι η κορυφαία ομάδα του 2022! Κάνει ωρέ η κορυφαία ομάδα του 2022 κακές εμφανίσεις; Βγάζει κακή εικόνα; Κάνει γκέλες; Όχι, δεν γίνονται αυτά… Γρήγορα τα πρασινοφρουράκια να πιάσουν τα πληκτρολόγια και να γράψουν πύρινα άρθρα, για το πως το… φαβορί είναι η καλύτερη ομάδα ΚΑΙ το 2023 και ότι πρέπει… από τώρα να της κάνουν την απονομή.

Αλλά ακούσαμε και το κορυφαίο, το πρωί της Τετάρτης… Ότι ο ΠΑΟ δεν πρέπει να κοιτάει τη βαθμολογία. Αλλά τα… χάλια του. Εντάξει, πιο κομψά το είπε… Δεν είπε «τα χάλια του», δεν τον παίρνει.

Έχουν δίκιο οι κλαψογιάννηδες των ερτζιανών. Αν κοιτάει τη βαθμολογία το φαβορί, θα το πιάσει τρέμουλο. Αν δεν το έχει πιάσει ήδη… Ο Ολυμπιακός έφτασε σχεδόν την ΑΕΚ, πλησιάζει και το φαβορί και πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην αποθήκη στο Κορωπί και στα Σπάτα, σε… πάνες. Γιατί γενικά ο Ολυμπιακός το έχει αυτό. Όταν πατάει γκάζι, γίνεται… τρομακτικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης