Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεδίο δοκιμών

Πεδίο δοκιμών
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 10:36

Αυτά που γίνονται στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι παροιμιώδη. Όχι ότι χρειάζεται ντε και καλά να κατέβουμε μια κατηγορία, για να γίνουμε μάρτυρες όσων αισχρών ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια χαρά τα καταφέρνει και στην πρώτη κατηγορία η «εξυγίανση», να διαλύει ό,τι έχει απομείνει όρθιο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Αλλά αυτό που γίνεται στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι… από άλλο ανέκδοτο.

Η Σούπερ Λιγκ 2 έχει γίνει ο τόπος… εκπαίδευσης των «εργαλείων» της «εξυγίανσης». Κάθε αγωνιστική τα διαιτητικά… λάθη δίνουν και παίρνουν. Ευνοώντας συγκεκριμένες ομάδες και αδικώντας άλλες. Και αδικώντας συστηματικά τον Ολυμπιακό (Β’). Δεν είναι… προσωπικό με τον Ολυμπιακό Β’ το θέμα. Είναι με τον Ολυμπιακό, ως σύνολο. Επάνω εκεί δοκιμάζονται όλα τα… φυντάνια της διαιτησίας, για να ελεγχθούν και να καταρτιστούν οι μελλοντικοί πίνακες, με εκείνους που θα έχουν «εξυγιάνει». Οι υπόλοιποι… παραμένουν στα χαμηλά.

Το έργο είναι ξεκάθαρο. Η Σούπερ Λιγκ 2 κατάντησε μια πραγματική… αηδία. Αυτά που γίνονται σε επίπεδο αγώνων και σε επίπεδο διαιτητών, συνιστούν πλέον μία πραγματική παρωδία… Το επίπεδο ολοένα και πέφτει, αφού μόνο έτσι επιβιώνουν οι «εξυγιαντές»… Ρίχνοντάς το. Όχι. Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει. Με κάθε ευκαιρία που θα βρίσκει, θα τους γυρνάει την πλάτη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κάνει δικό του τον Βόλο!

Κάνει δικό του τον Βόλο!

Αγωνιστικά και οπαδικά, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα Κυριακή (16:00) να κυριαρχήσει απολύτως και να στείλει μήνυμα.