Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον Βόλο! (video)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον Βόλο! (video)
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 15:07

Το ματς με τον Βόλο έφτασε! Η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ είναι εδώ και ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος, κόντρα σε όλους και σε όλα. Στην έδρα του ΝΠΣ Βόλου το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας και στόχος είναι φυσικά η νίκη. Ο Θρύλος κατέβηκε πάνοπλος στο Πανθεσσαλικό και έτσι ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θεωρεί ότι είναι οι πλέον φορμαρισμένοι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε να δούμε την ενδεκάδα, την οποία επέλεξε:

Στο τέρμα ο Πασχαλάκης.

Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Όλεγκ.

Στο κέντρο οι Εμβιλά και Χουάνγκ, ως κεντρικοί χαφ. Μπροστά τους τριάδα οι Φορτούνης (δεξιά), Μπιέλ (αριστερά) και Χάμες (ελεύθερος κοντά στον σέντερ φορ).

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού!

Δείτε τους 11 εκλεκτούς του Μίτσελ, για το παιχνίδι απέναντι στον ΝΠΣ, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και σχηματικά, μέσα από την ανάρτηση της ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Βόλος-Ολυμπιακός 0-4 (Τελικό)

Βόλος-Ολυμπιακός 0-4 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο Πανθεσσαλικό, για να παρακολουθήσουμε σε γραπτή περιγραφή την προσπάθεια του Θρύλου, να επιστρέψει από τη Μαγνησία με το «διπλό».