Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Προβάδισμα στο 7’ με Μπιέλ! (video)

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Προβάδισμα στο 7’ με Μπιέλ! (video)
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 16:22

Μπροστά στο σκορ ο Θρύλος στον Βόλο ήδη! Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε με τσαμπουκά στο χορτάρι και έδειξε από νωρίς να θέλει να κάνει το έργο της πιο εύκολο! Έτσι, πίεσε! Είχε με το «καλημέρα» στο ματς 1-2 ευκαιρίες, με Μπιέλ και Μπακαμπού, ενώ δεν άργησε να βρει και το γκολ, με το οποίο πήρε κεφάλι στο ματς!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς απέναντι στον ΝΠΣ, με εύστοχο χτύπημα (καθαρού) πέναλτι του Πεπ Μπιέλ. Το κέρδισε ο Φορτούνης, από χέρι του Άλχο! Στο 5’ η φάση, ο Φορτούνης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε παράλληλα την μπάλα, με τον Άλχο να πέφτει για να κόψει και να βρίσκει την μπάλα με το χέρι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΚΑΘΑΡΟ το πέναλτι και… άργησαν να το «τσεκάρουν» στο VAR και να το δώσουν! Τελικά το είδε και ο Τσαγκαράκης ότι ήταν, ούτε οφσάιντ υπήρχε και έτσι ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε! 0-1 για τον Θρύλο στο 7’ και προβάδισμα δυνατό!

Διαβάστε επίσης