Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό που δεν αντέχουν οι «απέναντι» είναι και αυτό που θα τους νικήσει!

Αυτό που δεν αντέχουν οι «απέναντι» είναι και αυτό που θα τους νικήσει!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 10:34

Το μεγάλο μήνυμα, το μεγαλύτερο από όλα, το οποίο εστάλη από τον Βόλο, είναι ένα: Ότι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του προχωρούν ενωμένοι, προς τον μεγάλο στόχο! Προς την ανατροπή του σκηνικού στη Σούπερ Λιγκ και την κορυφή! Ο Ολυμπιακός δεν είναι… ομαδούλα, να συσπειρώνεται με τον κόσμο του μόνο… όποτε κάτσει. Η ενότητα ομάδας και κόσμου, σαν «γροθιά» προχωρούν προς το 48ο ο Ολυμπιακός και οι «απέναντι» ξέρουν ότι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αυτό. Αυτό που δεν αντέχουν οι «απέναντι» είναι και αυτό που θα τους νικήσει!

Δεν αντέχουν να ξέρουν ότι παρά την τεράστια προσπάθεια, την οποία έχουν κάνει σε επίπεδο προπαγάνδας, μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν, να διασπάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχει αποτύχει! Πάλευαν και παλεύουν εδώ και πολύ, πολύ καιρό, να βρουν τον τρόπο να σπείρουν τη διχόνοια, στις τάξεις του πρωταθλητή. Αλλά απέτυχαν. Και πάντα θα αποτυγχάνουν…

Δεν μπορούν να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Δεν μπορούν να νικήσουν τον Θρύλο ενωμένο. Γιατί ενωμένος ο Ολυμπιακός απλώς… δεν νικιέται. Το ξέρουν. Το τρέμουν. Και θα προσπαθήσουν με κάθε αθέμιτο μέσο, να το πετύχουν. Δεν θα τους περάσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης