Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 16:21

Και μη χειρότερα. Πρόκληση είναι το κατηγορητήριο της ΑΕΚ, όπως φαίνεται ο παρατηρητής αγώνα έκανε... εκπτώσεις, για τον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό. Αν και υπότροπη δεν απειλείται με ποινή έδρας για τις προσωρινές διακοπές από τα καπνογόνα και την κροτίδα στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό. Ούτε για την κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Μπρινιόλι ή την εισβολή οπαδών στο τέλος του ντέρμπι. Με βάση το κατηγορητήριο απειλείται μόνο με πρόστιμο. Αξιο αναφοράς ότι το κατηγορητήριο συντάχθηκε χωρίς την έκθεση της αστυνομίας.

Αναλυτικά η κλήση της ΑΕΚ σε απολογία για την 17η αγωνιστική:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 12-1-2023 και ώρα 11:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

1/ ΠΑΕ ΑΕΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 8/1/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/1/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α', β', 2 περ. α', 3 περ. Ι. α', ε', ΙΙΙ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Καταλύτης!

Καταλύτης!

Ο Κώστας Φορτούνης έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση και έχει πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι. Όπως πρέπει…