Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «μήνυμα» του Μίτσελ για την τριάδα στην άμυνα

Το «μήνυμα» του Μίτσελ για την τριάδα στην άμυνα
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 11:05

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, με ένα ιδιαίτερο σύστημα. Με τρία σέντερ μπακ. Το έχουμε ξαναδεί, ναι. Αλλά όχι με τον Μπουχαλάκη στόπερ. Ο Έλληνας άσος, ο οποίος έχει αρκετή τακτική στο παιχνίδι του, παραμένει προσηλωμένος στο πλάνο που του δίνει ο προπονητής του και δεν κάνει «του κεφαλιού του» στο χορτάρι, μπορεί να υπηρετήσει, σύμφωνα με τον Μίτσελ, το πλάνο αυτό.

Ο ίδιος ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε σε αυτό άλλωστε. Και δείχνει ότι το υπολογίζει. Το «μήνυμα» του Μίτσελ για την τριάδα στην άμυνα, δείχνει ότι ο ίδιος έχει ανοικτούς ορίζοντες. Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού δεν περιορίζονται σε ένα ή δύο συστήματα. Έχει και άλλα στον νου του. «Είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε, πρέπει να το έχουμε έτοιμο για κάποια παιχνίδια θα το χρειαστούμε. Είτε με τον Εμβιλά, είτε με τον Μπουχαλάκη μπορούμε να το κάνουμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ, ερωτηθείς για το ζήτημα, μετά το τέλος του ματς.

Ο Εμβιλά, βεβαίως, είναι ένας ακόμη πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, με ακόμη μεγαλύτερη ανασταλτική προσήλωση, από τον πιο δημιουργικό Μπουχαλάκη. Πιθανώς θα μπορεί να υπηρετήσει ακόμη πιο καλά, το εν λόγω πλάνο. Οψόμεθα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο το... χάδι στην ΑΕΚ

Σκάνδαλο το... χάδι στην ΑΕΚ

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Όλος ο κόσμος είδε τη... ζούγκλα, όμως το κατηγορητήριο είναι «μαγική εικόνα».