Η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Μετά από ακόμη ένα σκηνικό διαιτητικής «παράνοιας» στο Ρέντη κατά του Ολυμπιακού Β‘ και την απόφαση των Πειραιωτών να μην συνεχίσουν τον αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια απαιτητική «αποστολή» την Παρασκευή, αφού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ Β΄, στο «Σεραφείδειο».
Την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου του «μαραθωνίου», θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, αφού θα προβληθεί από την ΕΡΤ 3, στις 15:15.
Μάλιστα, πριν από λίγο, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την β’ ομάδας της ΑΕΚ, συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η αποστολή:
Αλίγιαγκιτς, Αλ Μασάρι, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος.