Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Ο κόσμος νιώθει την αντεπίθεση»

Μασούρας: «Ο κόσμος νιώθει την αντεπίθεση»
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 23:10

Ο Γιώργος Μασούρας περνούσε μια παρατεταμένη περίοδο… ξηρασίας. Ωστόσο, κόντρα στον Άρη, ο Έλληνας άσος το βρήκε! Βρήκε το γκολ που ήθελε! Και μάλιστα με τρόπο εμφατικό! Μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή, μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Μάλιστα, μετά το ματς, ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου μίλησε για την αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο γκολ του, τονίζοντας πως καμία φορά τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του: «Καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με την πρώτη επαφή».

Για το 4 στα 4 στα τελευταία ματς: «Προχωράμε και βλέπουμε τα επόμενα ματς, μέρα με τη μέρα κυνηγάμε τους στόχους. Είναι η 4η σερί νίκη, δείχνει μία αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα. Το νιώθει και ο κόσμος.

Το είδαμε με 15 χιλιάδες κόσμο στον Βόλο, σήμερα το γήπεδο γέμισε. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να βοηθήσουμε, όλοι όσοι είναι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο. Με την ομοψυχία πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι το πιστεύει ο κόσμος το πρωτάθλημα: «Αυτό έλειπε ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην πιστεύει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν βρισκόμαστε στη βαθμολογία κοντά στους συνδιεκδικητές, δείχνουμε και τον παλμό που έχουμε για να το διεκδικήσουμε».

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: «Όλα τα παιδιά που ήμασταν στον πάγκο, ήταν ελληνόπουλα. Χάρηκαν όταν είδαν ότι θα μπω, μου έδωσαν την θετική τους ενέργεια και αυτή με ώθησε στο να σκοράρω».

Διαβάστε επίσης