Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ πόσταρε «κάτι μαγικό»! (photo)

Ο Μίτσελ πόσταρε «κάτι μαγικό»! (photo)
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 12:36

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ματς με τον Άρη, πήρε τους τρεις βαθμούς και προχωρά, στη ‘μάχη’ του τίτλου! Η ομάδα του Πειραιά είδε τον κόσμο να έρχεται μαζικά στο γήπεδο, να δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα και να δίνει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, για να φτάσει εκείνη στη νίκη, επί των Θεσσαλονικέων. Και φυσικά, οι παίκτες το χάρηκαν, νιώθοντας αυτό τον παλμό, από την εξέδρα! Και προφανώς δεν ήταν οι μόνοι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ο προπονητής του Ολυμπιακού γούσταρε πολύ την ατμόσφαιρα στον Ναό, στο ματς με τον Άρη. Ο Μίτσελ πόσταρε «κάτι μαγικό»! Και έδειξε ξανά την εκτίμησή του, για την παρουσία του κόσμου στο Καραϊσκάκη. Κάτι το οποίο είχε σχολιάσει και μετά το ματς. «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο μας, πάντα πιστεύει σε εμάς, πάντα είναι δίπλα μας και οι οπαδοί μας έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε», είχε αναφέρει στην Cosmote TV.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Θα γράφανε μια βδομάδα τα φερέφωνα…

Θα γράφανε μια βδομάδα τα φερέφωνα…

Αντί να διώξει ο αμυντικός του ΠΑΣ και να τελειώνει, κινήθηκε σε ρυθμό… χελώνας, μέσα στην περιοχή. Σκεφτείτε να γινόταν κάτι αντίστοιχο, σε ματς του Ολυμπιακού.