Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άρης | Κύπελλο: Το ιστορικό γκολ του Μπουχαλάκη (video)

Ολυμπιακός-Άρης | Κύπελλο: Το ιστορικό γκολ του Μπουχαλάκη (video)
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 12:59

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας. Απέναντι στον Άρη, ο Θρύλος πρέπει ξανά να ξεπεράσει ένα υψηλό επίπεδο, για να συνεχίσει στον θεσμό. Και πάντοτε, τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, τραβούν το ενδιαφέρον. Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κύπελλο έχουν δώσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα βράδια και εκείνο στο Χαριλάου, με το ιδιαίτερο γκολ του «Μπούχα», ξεχωρίζει. Ένα γκολ ιστορικό, το οποίο… έγραψε! Και έδωσε πρόκριση, στην ομάδα του Πειραιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τον Μάρτιο του 2021, ο Ολυμπιακός έπαιζε την πρόκριση στο «Βικελίδης», στο δεύτερο ματς της σειράς, τότε. Μετά το 0-0 στον Ναό, ο Ολυμπιακός ήθελε γκολ στην έδρα του Άρη. Μάλιστα, είχε βρεθεί να χάνει, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ και ο Άρης… προκρινόταν. Μέχρι που ο Μπουχαλάκης… κρύφτηκε στο δοκάρι! Στο 87’ του ματς, ο Έλληνας άσος έβαλε το γκολ της… δεκαετίας και έδωσε στον Ολυμπιακό, εντέλει, την πρόκριση!

Πάμε να θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, στο παιχνίδι Κυπέλλου (19:00) με τον Άρη. Όποιοι και αν παίξουν, έχουν χρέος να παίξουν για να νικήσουν και μόνο.

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλά για το ματς με τον Άρη, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, το ρόστερ της ομάδας και μας αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του.