Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά είναι τα χρήματα για το 70% των δικαιωμάτων του Ραμόν

Αυτά είναι τα χρήματα για το 70% των δικαιωμάτων του Ραμόν
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 19:33

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Ραμόν, τον αριστερό μπακ της Φλαμένγκο, με στόχο να επενδύσει επάνω του, για το τώρα, αλλά και για το μετά! Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, στα 21 του, άλλωστε, αποτελεί επένδυση. Ειδικά με το ταλέντο, το οποίο ο Ραμόν διαθέτει. Ο Θρύλος φέρεται, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, να είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν τον ποδοσφαιριστή. Και ρεπόρτερ από τη χώρα της σάμπα αποκάλυψε λεπτομέρειες, για το θέμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Χαρακτηριστικά, ο Βενέ Κασαγκράντε τόνισε σε tweet του πως ο Θρύλος έστειλε εκπρόσωπό του στη Βραζιλία (!!) για να βεβαιωθεί ότι θα καταφέρει να κλείσει τη συμφωνία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Και πως για να το πετύχει αυτό, προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 1,5 εκ. ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, για την υπόθεση Ραμόν, για τον Ολυμπιακό. Και είναι σαφές ότι η Φλαμένγκο επέμενε πολύ, στο ποσοστό μεταπώληση του παίκτη. Να κρατήσει δικαιώματά του, σε ποσοστό 30%!

Διαβάστε επίσης